Смешни илустрации во кои се прикажани проблемите со кои жените секојдневно се соочуваат

ADVERTISEMENT

Неколку илустрации што ќе ве насмеат …

Белгиската артистка „Prudence“ со интересни илустрации ги покажува своите секојдневни проблеми низ кои минува како жена. Својата последна серија илустрации ги нарече „Planet Prudence” и повеќе од сигурни сме дека многу жени ќе се препознаат во нејзините смешни цртежи бидејќи таквите ситуации им се случуваат на повеќето жени, без разлика дали тоа ќе ви го признаат или не. 🙂

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 2.697 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT