Синот повторно го извалка името на својата мајка – Снежана Гуришиќ повторно на мета поради пробелматичниот син – Еве што направи сега!

Уште еден удар од синот!

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

Марко Гвоздановиќ, синот на Снежана Ѓуришиќ ограби два ресторани во кои работел, а исто така ја ограбил и својата родена тетка која од Америка дошла кај нив во посета, дознава српски Курир.

Марко кој работел во ресторанот како доставувач за два часа успеал да ограби 20.000 динари.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

– Пријавив во полиција, но тие се немоќни. Ми рекола дека не можат да водат постапка против него бидејќи тоа не се третира како кражба, туку како измама.

Марко дојде кај нас на 21 август, не молеше да го вработиме, ни кажа дека детето му е повредено при пад од мотор. Кукаше дека нема работа ни пари, и така му дадовме шанса, како и на многумина пред него. Дојде на работа, доби од нас автомобил и го испративме да однесе една достава.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

По два часа исчезна заедно со 20.000 динари од дневната заработувачка. Автомобилот го довозел до ресторанот ги оставил клучевите и исчезна, раскажал сопственикот на ресторанот и додал:

– Не се јавуваше на повиците. Му напишав порака на Инстаграм дека го пријавив во полиција, а тој ми одговори само со „океј“. Воопшто и не го допре тоа. Во блиската продавница ми кажаа дека Марко на секои 15 минути купувал по едно шише ракија.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

Од еден келнер слушнав дека тој е син на Снежана Ѓуришиќ и веднаш се сетив на текстовите што се пишуваа во медиумите за неговото проблематично однесување.

Неодамна во медиумите се пишуваше дека синот на Снежана ги променил своите навики во животот откако се врати од затвор. Но очигледно промените во животот му траеле многу кратко.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

Синот на фолк пејачката Снежана Ѓуришиќ, Марко Гроздановиќ кој со години и задаваше проблеми на пејачката го промени животот од корен.

Сопственикот на еден локал го научил Марко на нов занает, а Снежана е горда на својот син.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

Имено, тој меси леб и се разбира околу работа на скара и пекраскиот занает.

„Секој човек греши, па така и јас. Меѓутоа, фала му на Бога имам пријатели кои ми помогнаа да се вратам на вистинскиот пат.

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

Јас не срамам од работата. Чесно заработувам за живот и семејството. Иако многу грешев мајка ми секогаш беше покрај мене. И сега ме советува, поддржува, на неа најмногу и должам.

Грешките се тука да се исправат и се надевам дека нема повеќе да бидам во ситуација во која бев. Важно е да идам по прав пат. Животот е еден, нема реприза, јас научив многу со своите грешки и одам напред“, вели Марко за курир.рс

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

ФОТО: Снежана Ѓуришиќ / Инстаграм

(Visited 3.297 times, 1 visits today)