Се сеќавате ли на Лабунски? Пееше во Ѕвездите на Гранд, но се скара со Шерифовиќ и го избркаа од шоуто – еве како изгледа денес!

Пејачот Адам Лабунски кога се појави на сцената со својот шар веднаш ги освои сите.

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Тој беше еден од најпопуларните пејачи во шоуто „Ѕвездите на Гранд“, но заради курцшлусот што се случи меѓу него и еден од натпреварувачите, а потоа и со неговата менторка Марија Шерифовиќ, Лабунски мораше да го напушти натпреварот, и покрај тоа што беше еден од најдобрите.

За неговите настапи и денес се уште се зборува, а голем дел од публиката се уште го сака.

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Впрочем за тоа зборуваат и големиот број лајкови и коментари што ова момче со убава виткана коса ги добива под секоја од своите фотографии на Инстаграм.

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Имено, тој има голем број фанови на социјалните мрежи, од кои повеќето се припаднички на понежниот пол.

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

На повеќето фотографии во центарот на вниманието е неговото мускулесто тело, а како што му порача еден фан, пејачот би можел слободно да позира за некое списание.

Неколку негови фотографии кои се хит на Инстаграм погледнете од галеријата што следува…

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски

Фото: Инстаграм/ Адам Лабунски
(Visited 3.094 times, 1 visits today)