Се појави на шалтерот, но сите во редот зад неа гледаа во овој детаљ на нејзините нозе – оваа жена може да ја разбере само.. жена!

ADVERTISEMENT

Барем не и се и двете леви…

Можеме само да замислиме како и изгледало утрото на оваа дама – се успала, трча по дома за да ги собере сите потребни работи што и требаат, ги облекува децата, едното во едната рака, другото во другата, и истовремено смислува што ќе носи за да изгледа пристојно, но да не и одземе премногу време. Па на ред доаѓа прашањето дали да се шминка или само да ја потсреди фризурата, дали прво да ја однесе ќерката во школо или синот во градинка, и додека размислува дали земала сé, излетува со брзина на светлината од вратата, ги завршува обврските со децата и застанува на шалтер за да плати некоја сметка, за да не и ја исклучат струјата.

ADVERTISEMENT

Но луѓето што стојат зад неа од сето ова можат да забележат само една работа, а тоа е детаљот на нејзините нозе. Имено, таа од брзање облекла две различни чевли – едната со „болд“, другата со „италик“ високи потпетици.

И сега е хит на социјалните мрежи!

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT