Сега кога Мрка го нема, ИСПЛИВА ВИСТИНАТА! – Еве во каков однос била Белута со законската сопруга на Милутин!

Детали  кои не сме ги знаеле!

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

По смрт-та на Милутин воопшто не и е лесно на познатата фолк пејачка Ана Бекута, но треба да потсетиме дека не и е лесно ни на законската сопруга на политичарот Драгана Даша Мркоњиќ која и покрај неговата јавна врска со Бекута остана во одличен однос со Милутин се до последниот ден.

Денеска и двете негови жени тагуваат поради неговото заминување, здружени заедно во овие тешки денови.

ФОТО: Драгана Даша Мркоњиќ

Па сигурно се прашувате во каков однос се Ана Бекута и сопругата на Милутин.

Баш неодамна, Мрка и неговата сопруга со која поминал четири децении во брак видени биле како заедно заминале да пазарат во продавница.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

А познато е дека Ана и нејзиниот партнер настојувале да и се најдат на Даша поготово откако пандемијата пристигна, а со самото тоа е јасно дека Ана никогаш немала ништо против тоа Мрка да остане во добри односи со својата законска сопруга со која во последните десет години не живеел.

– Навистина немам против тоа што се гледаат. Ја го почитувам неговото минато, како и тој моето.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Ние работите од почеток ги поставиивме на вистинско место. Не ми паѓа на памет да му забранувам да се гледа со неа. Таа е сама и нема никого, рекла своевремено пејачката за медиумите.

Таа и неодамна била во интензивен контакт со Ана Бекута додека неговата здраствена состојба станувало се полошо.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

Заедно правеле некои работи во врска со нивниот сакан.. Медиумите исто така изјавиле дека заедно го негувале и го наговарале да се држи до својата терапија, бидејќи тој по природа си бил тврдоглав.

Исто така Милутин во една прилика изјваил дека ги сака двете негови жени, и дека во неговото срце има место за двете и секоја на посебен начин.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

– Секогаш бев предан кон семејството. Ги сакам децата на сестра ми, а и со семејството на Ана сум многу близок.

Познато е дека со мојата сопруга Драгана сум во одлични односи, но одамна не живееме заедно.Се слушаме секојденвно и и помагам колку можам. Се може да се реши мирно и цивилизирано, рекол Мрка.

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

 

ФОТО: Ана Бекута / Инстаграм

(Visited 3.988 times, 1 visits today)