Реши да се врати на пешачкиот и возачот од спротивната насока го удри. Кој е виновен?

На ова видео се гледа како  пешакот кој почнал да ја минува улицата на пешачки премин, одеднаш решава да се сврти и врати назад, но не погледнува дека веќе позади него поминува возило кое во него удара.

Местото на настанот не е познат но луѓето на социјалните мрежи коментираат и се расправаат околу тоа кој е овде крив? Кое е вашето мислење?

Видеото погледнете го ОВДЕ.

ADVERTISEMENT

 

 

Facebook Comments
(Visited 560 times, 1 visits today)