Продаваа пилиња на пазар и никој не знаеше за нив, а денес важат за најпознатите и најубавите сестри на целиот Балкан

Богдана е најпозната од нив, но погледнете како тие изгледаа порано, пред еcтетските интервенции…

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Сестрите Родиќ од Тител станаа познати откако една од нив, Богдана, се омажи за синот на Светлана Цеца Ражнатовиќ, Вељко Ражнатовиќ.

Од тогаш јавноста не престанува да се интересира за сестрите, а набргу по свадбата на Вељко и Богдана и Бојана си фати син на позната пејачка.

Имено, таа му роди машко дете на синот на пејачката Гоца Божиновска, а со својата убавина е поприлично позната и на Инстаграм.

 

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Сепак најпозната од нив е Богдана, која на 3 јуни пред две години го роди малиот Жељко, внучето на Светлана Цеца Ражнатовиќ.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Таа е убава млада дама со интересен и умерен имиџ, а во јавноста е позната уште од 2018 година кога почна да се шушка дека во врска со Вељко.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Позната е и третата сестра, Наташа, која на Инстаграм е од 2013 година, каде што можат да се видат нејзините трансформации од убава бринета до занесна русокоса, па потоа и враќањето кон стариот имиџ.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Како тие изгледале некогаш, но и како изгледаат сега, погледнете во продолжение…

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Погледнете ги и останатите фотографии…

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Фото: Принтскрин/ Инстаграм
(Visited 1.218 times, 1 visits today)