Преубави џемпери од продавниците во Македонија под 1990 денари

ADVERTISEMENT

Прекрасни модели!

Вистинската зима пристигна (не онаа календарската), а со тоа и потребата за удобни и топли парчиња со кои нема да го „пореметиме“ нашиот стил. Една од облеките без која тешко можеме да го замислиме овој период од годината секако е џемперот кој е вистински хит веќе неколку сезони.

ADVERTISEMENT

Zara 1,990.00 MKD

Можеме да ги носиме со сè, од фармерки до здолништа и фустани, без разлика дали се тоа секојдневни или деловни комбинации, па дури и во вечерните изданија. Овој пат, ги „нападнавме“ страниците на популарни брендови од уличната мода (Bershka, Stradivarius и Zara) и откривме неколку прекрасни модели кои нема премногу да го оштетат вашиот буџет, бидејќи нивната цена се движи 1990 денари. Погледнете ги сите модели со цените подолу.

ADVERTISEMENT

Zara 1,990.00 MKD

Zara 1,990.00 MKD

Zara 1,990.00 MKD

Zara 1,990.00 MKD

Zara 1,590.00 MKD

Zara 1,590.00 MKD

Zara 1,590.00 MKD

Zara 1,590.00 MKD

Syradivarius 799,00 MKD

Syradivarius 990,00 MKD

Syradivarius 799,00 MKD

Syradivarius 799,00 MKD

Stradivarius 1.290,00 MKD

Stradivarius 1.290,00 MKD

Stradivarius 1.290,00 MKD

Stradivarius 1.290,00 MKD

Bershka 999,00 MKD

Bershka 999,00 MKD

Bershka 999,00 MKD

Bershka 799,00 MKD

Bershka 799,00 MKD

Bershka 1.490,00 MKD

Bershka 1.290,00 MKD

Bershka 1.290,00 MKD

Bershka 1.290,00 MKD

Bershka 1.290,00 MKD

Bershka 1.190,00 MKD

Bershka 1.190,00 MKD

 

Facebook Comments
(Visited 7 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT