Претставничката на Британија по скандалот на Евровизија сега доживува вистинско понижување на социјалните мрежи. Ова е причината!

Пејачката што ја претставуваше Велика Британија на Евровизија остана запаметена најмногу по тоа што сред настапот микрофонот и беше одземен од непознат маж. Но нејзините маки не завршуваат тука.

Таа најпрво доби поддршка од обожавателите поради инцидентот на нејзиниот настап, но сега ситуацијата потполно се промени и доживува вистински линч.

ADVERTISEMENT

Имено, кај будното око на обожавателите ништо не може да помине незабележано, па така набргу по настапот на Велика Британија започнаа коментарите дека Сури всушност не пеела во живо, туку плејбек

Тие дури и му беа благодарни на момчето што насилно и го зема микрофонот бидејќи на тој начин го откри скандалот кој предизвика полемика на интернет.

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed