Пред и потоа – фотографии што ќе ви покажат колку лета времето

Времето навистина поминува брзо, а тоа можеме да го забележиме кога ќе ги погледнеме постарите фотографии.

Колекцијата собрана од популарниот портал „Bright Side“ најдобро го илустрира начинот на кој работите се менуваат со текот на времето – токму оваа збирка на фотки предизвика голем интерес за социјалните мрежи.

ADVERTISEMENT

Погледнете:

Posted by Елена Гильфанова on Недела, 09 декември 2018

Posted by Dima Barmin on Недела, 09 декември 2018

Posted by Dilya Muminova on Недела, 09 декември 2018

Posted by Andrew Matveev on Недела, 09 декември 2018

 

Posted by Alexandra Smotrova on Недела, 09 декември 2018

 

 

Facebook Comments
(Visited 1.844 times, 1 visits today)