По Ким Кардашијан, на интернет се појавија и нејзини експлицитни фотографии: Кендал потполно гола, трча на плажа

На фотографијата што кружи на интернет познатата манекенка е потполно гола и трча на плажа.

Фотографиите ги направи Расел Џејмс, а порталот „TMZ“ вели дека некој ги украл од авторот и ги објавил без дозвола.

Џејсм ја сликаше најмладата сестра на Ким Кардашијан за потребите на книгата „Ангели“. Фотографот книгата ја претстави пред седум дена во Њујорк, а во книгата се споменуваат и останатите познати модели меѓу кои и легендарните Кендис Свонпул и Синди Крафорд.

Сликата ја објавивме цензурирана, додека оригиналната верзија можете да ја погледнете тука.

Facebook Comments
(Visited 12 times, 1 visits today)