Поп ѕвезди ја продаваат водата во која се бањале – 900 долари за едно шише

Две членки од познатиот јапонскиот бенд „The ​​Banana Monkeys“ ја продаваат водата во каоја се капеле. Цена, за едно шише изнесува  $ 900.

 

Тенека но Чанијаки и Асука Реи  објавија видео во кое се бањаат во када.

ADVERTISEMENT

Виолетова боја на водата е постигната со специјална купка за која овие девојки тврдат дека потрошиле многу пари, па за да ја надокнадат штетата се одлучиле да ја продаваат водата ставена во шишиња.

 

„Водата  е од вашите идоли, така што дефинитивно е чиста. Можете да ја пиете или да ја додадете во вашата бања за да се чувствувате како да се капете со нас”, се вели во соопштението.

Facebook Comments
(Visited 15 times, 1 visits today)