Погледнете ги „грдите“ новогодишни џемпери од Страдивариус

Шест модели од Страдивариус!

Џемперите со празнични и божиќни мотиви веќе со години го носат епитетот „грди”. Сепак, брендовите ги претставуваат секоја година во своите колекции, и секогаш им го отвораат патот до потрошувачите, бидејќи без разлика дали доаѓаат со повеќе или помалку детали, обично предизвикуваат насмевка на лицето. Се разбира, посебно популарни стануваат на почетокот на декември и со доаѓањето на празниците. Меѓу познатите „хај-стрит“ брендови што и оваа зима ги претстави своите божиќните џемпери е и Страдивариус, кој презентираше шест модели по цена од 1590 денари, а ние во продолжение ќе ви ги претставиме сите достапни модели.

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 12 times, 1 visits today)