Пингвин кој ќе нè научи на една мнооогу важна важна лекција

ADVERTISEMENT

Неодамна, на Твитер беше постиран клип од пингвин, кој не се  плаши да биде поинаков.

Имено, овој пингвин изгледа сосема различно од другите. Описот над клипот е – „Биди свој, секогаш бид свој”.

ADVERTISEMENT

Овој пингвин не престанува да го прави тоа што го сака иако сите останати од неговиот „тим” го гледа чудно додека весело скока наоколу.

Погледнете го бестрашниот пингвин:

ADVERTISEMENT

Бидете секогаш она што сте!

Facebook Comments
(Visited 81 times, 2 visits today)

ADVERTISEMENT