Откако го ослободија од ланецот, се случи нешто чудно (видео)

Убавецот Ашер живеел во ужасни услови. Тој цело време бил на ланец и не можел да се движи доволно.

Тој неодамна беше спасен и ослободен и сега ја покажува својата благодарност и љубов на луѓето што го спасија.

Тој реши да ја покаже својата љубов кон жената која се обидуваше да оствари телефонски повик со нејзиниот шеф. Беше потешко отколку што очекуваше, Ашер цело време ја гушкаше и се качуваше на неа. Се разбира, таа не му замери за неговото однесување туку слатко се смееше.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 305 times, 1 visits today)
Loading...