Они се модерни викинзи, а жените по нив лудуваат (ГАЛЕРИЈА)

Кога ќе спомнат викинг најчестата  асоцијација е нивната брада, но исто така и дивиот, непобедлив, мускулест изглед.

Викинзите делуваат мажествено и благодарение на нивната голема долгата коса и мистериозниот поглед често го носат епитетот на големи заводници … Иако терминот Викинг најчесто се однесува на нордиските (скандинавски) воини, трговци и пирати, но тој се повеќе се користи за да се идентификуваат современите мажи кои носат брада и со гордост ги истакнуваат своите бујни мускули.

Има нешто во овој изглед што ги прави мажите да изгледаат многу атрактивни, и не е изненадувачки што сè поголем број од нив се придржуваат кон овој тренд.

ADVERTISEMENT

Погледнете ги овие интересни Instagram профили чии сопственици ја поттикнуваат оваа мода и со право го носат епитетот на модерното Викинг.

Facebook Comments
(Visited 254 times, 1 visits today)
Loading...