Овој сладок булдог сака музика и пее подобро од било кое куче

ADVERTISEMENT

Добро знаеме колку луѓе сакаат кучиња со посебни вештини! Булдогот Винстон има посебен талент – тој може да пее!

Булдозите се една од омилените раси на луѓето, а со овој редок талент, Винстон е едноставно неодолив.

ADVERTISEMENT

Штом неговиот сопственик ќе ја земе гитарата во рацете, Винстон почнува да се подготвува за својата изведба.

Кога го слуша првиот тон на гитарата, тој се приклучува себеси и почнува да „пее” со целиот негов глас. Сигурни сме дека ова кученце  може да го разубави денот за секого, дури и на оние кои не се љубители на кучиња! Нели?

 

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 53 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT