Овој златен ретривер вистински знае да ужива! (видео)

Не секој родител ќе му дозволи на своето дете да скокне во калта.

Сопствениците на кучиња исто така не се исклучок, бидејќи капењето на крзнениот пријателод калта е страшна и тешка работа.

Но, сопственикот на овој прекрасен златен ретривер имаше храброст да го ослободи своето куче во каливата шума.

ADVERTISEMENT

Иако ретриверот веќе не беше “златен”, се чинеше дека сите учесници кои беа заедно со него имаа можност да уживаат во прошетката!

View this post on Instagram

Chocolate dipped 🙈😂 @csamps86 #GoldenRetriever

A post shared by Golden Retrievers (@retrieverpuppies) on

Facebook Comments
(Visited 68 times, 1 visits today)
Loading...