Овните вложуваат сè во љубовта, но колку долго ќе ве сакаат – тоа зависи од вас

ADVERTISEMENT

Никогаш не очекувајте овен да го следи вашиот чекор или да западне во ситуација во која ќе треба да ги следи вашите наредби.

Tие во љубовта се како во бизнисот. Тие вложуваат сè во сè што сакаат, но колку долго ќе го сакаат – тоа зависи од вас.

Тие се храбри и бестрашни, а ќе направат да се чувствувате живо во секој момент кога мислите дека тонете.

ADVERTISEMENT

Тие се импулсивни и ги чувствуваат работите со силен интензитет. Се бакнуваат страсно и може да ви се налутат со истата количина на страст.

Имаат големо срце и важат за најголеми простувачи, па очекувајте дека може да добиете многу шанси.

Тие имаат авантуристички дух, секогаш имаат луди идеи и сакаат да се забавуваат и да прават нови работи, како и да посетуваат и истражуваат нови места.

ADVERTISEMENT

Мажот Овен е динамичен борец кој сака да биде преплавен од страст и емоции, но не може да поднесе никаква рутина.

Сака моќни, мотивирани партнерки чија страст е еднаква на сексуално торнадо.

Facebook Comments
(Visited 657 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT