Овие чевли не се во мода: 9 модели кои (конечно) паѓаат во заборав! (ФОТО)

Еве неколку трендовски модели кои ќе ги заменат старите.

Модата постојано се менува, трендовите се менуваат – некои за жал, а некои на наша голема радост!

 

„Грдите“ патики.Гломазните патиките со виткање со виткање не се повеќе моден хит – тие ќе бидат заменети со пософистицирани модели. Целата убавина на едноставност сега излегува на виделина!

 

Нестабилни потпетици и платформи.Премногу тенки потпетици и високи платформи веќе не се во мода; Оваа пролет и лето сакаат да носат удобно блок пета или потпетици необична, но стабилна форма.

 

Салонки.Верувале или не, оваа пролет модата ги фрла класичните салонки во заборав. На нивно место се привремено заоблени чевли со широка пета.

Ниски чизми  со неутрална боја.Во пролетните денови кога се носат фустани и здолништа, во фокусот се ниските впечатливи чизми.

 

Пластични чевли.Многу жени се прашуваат зошто некогаш биле во мода, бидејќи прсти што се гледаат преку проѕирните ПВЦ обувки не се воопшто убава слика. На нивно место доаѓаат отворени влечки, неколку „дебели“ ленти и пета со средна висина.

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 182 times, 1 visits today)