Овие три унисекс парфеми ни се омилени

Овие унисекс мириси ги обожаваме!

На пазарот најголемиот дел од парфемите се поделени на машки и женски. Но брендовите што произведуваат парфеми континуирано ги претставуваат и своите унисекс производи, а со тек на време некои од нив станаа култни мириси кои се обожавани ширум светот. Тие претставуваат одличен баланс меѓу нападните и полежерните мирисни ноти што е една од главните причини што одлично функционираат преку летните денови. Од големата палета со унисекс парфеми во продолжение погледнете ги наште омилени три модели.

ADVERTISEMENT

CK One Calvin Klein

Acqua di Parma Colonia

Bvlgari Black

 

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed