Овие знаци изгледаат убаво, внимателни се, но засекогаш ќе останат „мамини синови“

Рак, Лав и Стрелец се најголемит мамини синови во зодијакот.

Стрелец
Стрелците живеат многу безгрижно. Тие повеќе сакаат да се опуштат и не сакаат да размислуваат за сериозни работи. Кога ќе дојде до нешто по сериозно, за помош секогаш ја бараат својата мајка.

Рак
На Раковите им треба силното мајчинско рамо за да можат да плачат за се и сешто. Тие на мајката ќе и го раскажат секој детал од животот и постојано маратонски ќе телефонираат со неа.

ADVERTISEMENT

Лав
Иако се самостојни и горделиви, сепак има исклучок- нивната мајка. Таа секогаш ја има најважната улога во нивниот живот. Се што таа кажува има своја тежина. Дури и кога одамна се отселените од куќата, таа одлучува за сите нивни љубовни одлуки.

Facebook Comments
(Visited 217 times, 1 visits today)