Ова е сестра му на Боки 13?

Сурово или не, одлучете сами – неколку портали во регионот за оваа девојка велат дека му е двојничка на Боки.

Во прашање е извесна Данијела Петковиќ која има неколку спотови на социјалните мрежи. Погледнете го спотот за нејзината песна „Дом Перињон“ која има повеќе дислајкови од лајкови, впрочем исто како и песните на Боки

ADVERTISEMENT

 

Па, дали ве потсетува на Боки 13?

 

Facebook Comments
(Visited 1.449 times, 1 visits today)
Loading...