Ова е најчудниот пит бул на светот

Ова е Лила и многумина веруваат дека таа е најчудното куче на целиот свет. Оваа прекрасна женка пит бул во нејзиниот живот има многу посебни моменти.

Некои велат дека е чудно, некои мислат дека е болно, а нејзините сопственици знаат дека таа е посебна и го прифатиле каква што е.

ADVERTISEMENT

Таа е смешна и сака да седи и да спие во многу чудни позиции.  Не може да спие ако не е на грб со кренати нозе во воздух.

Таа не сака зима или кога ќе излезе надвор , нејзиниот сопственик мора да ја „облече” добро, за да не и биде студено. Таа особено сака да носи слушалки, за да не и биде студено на нејзините уши.

Иако нејзиниот сопственик беше загрижен за чудните пози кои Лила ги прави, ветеринарот потврдува дека таа и нејзините коски и зглобовите се во ред. Не може да заспие ако не е целосно покриена со мека прекривка. Лила е многу посебна и е невозможно да не се вљубиш во неа на прв поглед.

Facebook Comments
(Visited 148 times, 1 visits today)