Оваа 78 годишна баба посети стилист и се нашминка – ќе се шокирате од резултатот!

Џоан Хопкинс реши да направи една мала промена

Понекогаш изгледам како да сум почината – така се опишува себеси оваа 78 годишна дама кога ќе се види без шминка. Но таа знае дека може да изгледа многу подобро, па затоа реши да се нашминка, а стилист и ја направи фризурата.

ADVERTISEMENT

Ќе се воодушевите од резултатот.

 

 

Facebook Comments
(Visited 20.529 times, 1 visits today)