Оваа 62 годишна бабичка, висока само еден метар, е најниската жена во Македонија – живее со 4000 денари, нема бојлер и се бања со вода стоплена во тенџере

Приказна што нема да ве истави рамнодушни

Малечка сум, но човек сум!

Порталот Досие.мк објави сторија и видео за 61 годишната Славица Димовска од Чашка која е висока само еден метар и важи за најниската жена во Mакедонија. Таа живее само со 4000 денари месечно со кои тешко опстојува, а голема желба и е да има бојлер и да може да се избања како човек, и да не треба да ја грее водата во тенџере.

ADVERTISEMENT

Погледнете го видеото …

 

Facebook Comments
(Visited 4.499 times, 1 visits today)