Оваа форма на тело денес сакаат да ја имаат сите девојки!

Заборавете на популарната “песочен часовник “, бидејќи има нова форма на тело што доминираше во социјалните мрежи, а тоа е умник.

Името доаѓа од  забот  во вилицата кој најчесто предизвикува проблеми и најчесто не се гледа, а дами кои имаат вакви тела се Ким Кардашијан, Блек Чајна…

За овој облек тој напомена дека клучни вежби се чучњевите и подигнување на тегови Покрај тоа,ова тело има пониски нозе , а пошироки колкови.

ADVERTISEMENT

“Жените кои имаат облик на песочен часовник ќе можат полесно да ја постигнат оваа форма на телото. Освен за обликот на телото, вежбите, децата и пластичната хирургија се важни за постигнување на форми на мудрост”, додаде тој.

Facebook Comments
(Visited 1.799 times, 1 visits today)