Обожавателите разочарани, но и загрижени: Аца Лукас поради здравствената состојба мораше да го откаже настапот во Охрид

Настапот на Аца Лукас во Охрид е откажан


Причината за ваквата одлуча е влошената здравствена состојба на пејачот. Еве што објави т имот на Лукас на неговта официјалена Фејсбук страна:

„Настапот во клубот во Охрид се откажува поради влошената здравствена состојба на  пејачот Аца Лукас. Во оваа прилика им се извинуваме на сите фанови, посетители и пријатели кои планираа да дојдат на вечерашниот настап и молиме за разбирање…“

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed