Нов генијален изум: Куќа на тркала на руски начин

Овој проект на руските ентузијасти многумина од нас би поскале да го имаат во својот двор.

Русите многу пати досега покажаа дека имаат бујна имагинација, но и многу знаење, па така ги воодушевија сите и со оваа генијална идеја. Во прашање е куќа на тркала наменета за оние што го сакаат камперскиот живот.

ADVERTISEMENT

 

За почеток тие искористија едно обично комбе УАЗ (УАЗ-452) како основа. Моделот е со докажана сила и  (4WD) погон. На неговата основа беше изградена кабина. И со цел да се биде во согласност со високите стандарди на безбедност, на колибата има и сигнална светлина. Погледнете го видеото во кое е прикажана целата постапка на изградба:

Facebook Comments
(Visited 85 times, 1 visits today)