Не сакал да се слика со неа поради проблемот со акните на лицето – погледнете колку се промени откако го напушти момчето

Моли Ковин од Англија имал големи проблеми со акните.

Нејзиното момче и го скрши срцето кога и кажа дека поради тоа не сака да се фотографира со неа. Проблемите со акните и се случуваат уште од нејзината 14-годишна возраст. Таа пробала многу производи што мислела дека ќе и помогнат, но ништо не делувало. Тоа имаше големо влијание врз нејзината психа. Ја изгубила самодоверба и била во токсична врска само затоа што се плашела дека ќе остане сама засекогаш.

ADVERTISEMENT

 

Сепак, сè има свои граници. Еден ден и здосадиле навредите на нејзиното момче и го остави, а набргу потоа најде производот кој конечно ѝ помогна. Нејзиното лице се смени. Сега тоа изгледа чисто, и Моли е полна со самодоверба. Таа вели дека е среќна што се решила од момчето и сега може да се сконцентрира на поквалитетни луѓе.’

Facebook Comments
(Visited 6.822 times, 1 visits today)