Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ

View Gallery
45 Photos
Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo47

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo46

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo45

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo44

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo43

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo42

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo41

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo40

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo39

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo38

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo37

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo36

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo35

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo34

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo33

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo32

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo31

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo30

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo29

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo28

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo27

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo26

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo25

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo24

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo23

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo22

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo21

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo20

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo19

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo18

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo17

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo16

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo15

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo14

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo13

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo12

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo11

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo10

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo9

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo8

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo7

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo6

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo5

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo4

Неодоливи модели со кои ќе блескате во новогодишната ноќ
mangoo3

Периодот на прослави и забави полека но сигурно се приближува, па ова е совршен тајминг да почнеме со подготовките.

Веќе стасавме до средината на ноември, што значи дека за само неколку недели пристигнува најлудата ноќ во годината. Токму затоа ова е и совршено време да тргнеме во лов на гламурозен фустан во кој максимално ќе заблескаме на новогодишната ноќ, но и одлична можност да посветиме внимание на својот стил и да дадеме се од себе да бидеме шик. Облечете ги високите потпетици додека одите на прошетка со кучето, облечете се како Џери Хол кога одите во продавница, облечете се формално и за лежерен појадок.

ADVERTISEMENT

И тргнете да го барате вашето идеално парче за забава…

Ние секако ќе ви помогнеме полесно да го направите изборот. Овој пат со најдобрите модели од познатиот шпански бренд Манго зачинети со светкави материјали, мониста, кадифе….

Сезонава посебно се ИН и свечените комбинезони, кратките фустани и лелеавите парчиња со кои ќе блеснете во вашето празнично расположение дополнето со впечатливи додатоци како златни чанти, металик сандали со високи потпетици и неодоливи предимензионирани обетки.

Светот е полн со обични нешта . Создадете го вашето уникатно сценарио. Побарајте го вашето идеално парче …

Моделите разгледајте ги во нашата галерија …

Facebook Comments
(Visited 9 times, 1 visits today)