Нема да ви се верува што прават овие две тетки на плажа (фото)

Катастрофа

И таман кога ќе помислите дека досега сé имате видено, ќе се појави некоја нова ситуација на социјалните мрежи од која ќе паднете во несвест. Овој пат во главна улога се две жени. И како што можете и сами да видите тие мислат дека плажата е совршено место за фарбање коса.

ADVERTISEMENT

За разлика од нив останатите луѓе не знаеја што да мислат кога забележаа што прават овие жени.

Facebook Comments
(Visited 1.477 times, 1 visits today)