Нема да ви се верува колку е загадено Скопје во овој момент

ADVERTISEMENT

Во Скопје не се диже во овој момент…

„Мерење на аерозагадувањето со мобилен мерач PICO кај нефункционалната мерна станица во Лисиче. Ако не можат надлежните, ќе мериме сами“, напишаа на Фејсбук под следното видео активистите од Еко Патрола.

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 5 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT