Нема да ви се верува како и со што се направени овие портрети на миленичиња!

ADVERTISEMENT

Јас „сликам“ со волна и крзно за да создадам природни текстури и реалистични портрети за миленичиња!

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 8 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT