Неколку симпатични илустрации што ќе ги разнежат татините ќерки

ADVERTISEMENT

Овие илустрации ќе ви го разубават денот

Кога сте уморни од брз и стресен начин на живот, првото нешто на што секогаш ќе помислите е семејството, како најголема морална поддршка што ја имате. Кога зборуваме за семејството, секогаш размислуваме за љубовта на мајката, но не треба да ја игнорираме и љубовта и поддршката што ни ја даваат нашите татковци. Со цел да ја покаже онаа посебна врска која постои помеѓу ќерките и татковците, младата уметница Снежана Суш на својот профил на Инстаграм сподели генијални илустрации на кои се гледа сета љубовта и грижа што татковците ја чувствуваат за своите ќерки.

ADVERTISEMENT

Нејзините дела сигурно ќе ги разбудат емоциите во вас и ќе ве натера да одите веднаш да го прегрнете вашиот татко.

Татко суперхерој

ADVERTISEMENT

Попладневен одмор

Кога треба да оди на пат

Кога ќе си играте

Кога чита весник

Бањањееее…

Вашето тајно место

Спиење

Средување

На риба

 

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 243 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT