Нежн и грижливи: Мажот Риба е Ромео кој ја чека својата Јулија

Мажот Риба сака да ја пронајде својата сродна душа тој е  нежн, грижливи, сентиментални и романтични.

Тој е несебичен и дури има тенденција да ги става на својата партнерка нејзините потреби, пред своите. Никогаш не треба да се сомневате во неговата лојалност, преданост и верност.

Овој маж ќе го задржите покрај себе, така што ќе ја одржувате романтиката помеѓу вас. Тој размислува со своето срце, кое му е исполнето со ентузијазам и страст. Сите негови соништа, пријатели, членови на семејството и неговиот партнер, ќе станат дел од хармонијата за која тој се бори.

ADVERTISEMENT

Со сета негова жестина и емоции, овој маж е лесно да го манипулирате (а многу и ќе го прават тоа), но вие нема да чувствувате потреба од тоа. Нему му е потребен партнер кој ќе се грижи за него и ќе биде полн со разбирање и оптимизам.

Доколку ги исполнувате овие критериуми, тој ќе ви ја возврати љубовта десетоструко. Со него, ќе имате една навистина пријатна љубовна врска, исполнета со возбуда и специфична вид на романтика.

Facebook Comments
(Visited 426 times, 1 visits today)