Еден маж на златар му ја однесе својата потполно уништена бурма и го замоли да му ја поправи – погледнете го резултатот!

Јордан на социјалните мрежи се претставува како „Modern Goldsmith”, и на своите ријатели редовно покажува како изгледаат неговите дела.

Неодамна еден маж му донесе потполно уништен венчален прстен. Тој го уништил намерно, но подоцна се покајал па го замолил Јордан да му го поправи, но користејќи го истиот материјал. Младиот златар го прифати предизвикот и со фотографии што ги објави на социјалните мрежи покажа како изгледа процесот на поправање на овој златен прстен.

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 9.137 times, 1 visits today)