На жена во овој знак и се гади од сексуални перверзии

Жената во овој знак може да биде одлична љубовница само ако искрено и длабоко го сака својот партнер.

Фото: Unsplash

Трчањето од прегратки во прегратки само заради задоволство нејзе ништо не и значи, бидејќи во сексот гледа нешто убаво и возвишено. За неа љубовните перверзии се „валкана работа“ и затоа ги сака само класичните пози. Најмногу и одговара сексуален живот во – брак.

Сето останато го смета за недозволено, непотребно и невкусно, а кога ќе сретне партнер што и одговара, и во кого ќе се вљуби, тој во неа ќе открие благодарна сексуална партнерка која може да му остане верна за цел живот.

ADVERTISEMENT

Оваа жена во хороскопски знак е – Риба!

Facebook Comments
(Visited 16 times, 1 visits today)