Најубави чизми од продавниците на Зара во бургунди нијанси

Бургунди нијансите и оваа зима се во тренд, а најдобар доказ се новитетите меѓу есенски обувки во Зара.

Во потрага по добри чизми патот не одведе до продавниците на познатиот хај-стрит бренд Зара каде пронајдовме одлични модели за остатокот од есента и новата зимска сезона. Овој пат во фокусот ни се моделите обоени во бојата на виното, односно таканаречената „бургунди“ нијанса.

ADVERTISEMENT

3,590.00 MKD

2,990.00 MKD

Во продавниците на овој познат бренд стигнаа цела серија модели во оваа популарна нијанса, од лакирани со тенки потпетици до женствени кожени модели со должина до колена и „блок“ потпетици со цени од 2990 до 6990 денари.

2,990.00 MKD

 

5,990.00 MKD

5,990.00 MKD

6,990.00 MKD

6,990.00 MKD

6,990.00 MKD

Facebook Comments
(Visited 6 times, 1 visits today)