Најубавите знаци во хороскопот

Според некои истражувања на астролозите, најатрактивен хороскопски знак е Водолијата.

Водолија

Членови на овој знак можат да се пофалат со својата надворешна убавина, но дефинитивно и со внатрешната. Тие имаат чиста и светла кожа, големи очи и прекрасни усни. Тие се претежно спортски типови.

ADVERTISEMENT

Ваги

Кога станува збор за атрактивноста, тука се Вагите. Тие се шармантни девојчиња со атрактивна насмевка. Нивната фигура е пропорционална, хармонична и елегантна. Нивниот вкус е префинет, и тие се многу вешти во изнаоѓањето облека што убаво ја нагласува нивната линија.

Третото место го делат Близнаците и Ракот

Ракчињата можеби не го привлекуваат вниманието на прва, но имаат доволно насмевки за да ја освојат нивната околина.

Кога станува збор за Близнаците, тие сакаат да пробаат различни стилови и да си играат со нивниот изглед. Тие се во добра физичка форма, што придонесува за нивната атрактивност.

Facebook Comments
(Visited 2.142 times, 1 visits today)