Најслаткото пони: Се крена на задните нозе и танцуваше на снегот

Фото: Истаграм

Овој симпатично  пони играше на снегот, а краткото видео ги разнежни љубителите на животни на социјални мрежи.

Алвин, шетланско пони од Катарпа во Шведска, на 29-ти јануари излезе со сопственичката Полин Туфсесон на снегот кога одеднаш се крена на задните нозе и танцуваше. Неговата сопственичка го сними сето тоа. „Тоа е лесно за него, така се прави важен”, рече Паулина.

Паулина е горда сопственик на две понија и еден коњ; Алвин, Хул и Видар, и нивните фотографии често ги објавува на  Инстаграм, каде имаат повеќе од 50.000 обожаватели од целиот свет.

 

Алвин со овој потег израдува многумина, и тој не е прв пат да привлече внимание на ваков начин на социјалните мрежи. Тој го сторил тоа во 2017 година, кога многу ги израдувал со своите движења за време на облекувањето.

Facebook Comments
(Visited 32 times, 1 visits today)