Најгрдите патики на свет што само оваа девојка може да ги носи и во нив да изгледа кул

И кога носи најгрда облека, повторно изгледа кул

Ерика Баду и кога носи најгрда облека изгледа кул. Тоа се однесува и за патиките од брендот „Loewe“ за пролет 2018 инспирирани од Мароко.

ADVERTISEMENT

Ерика ги носеше на настапот на музичкиот фестивал „Soul’d Out“ во комбинација со необични чорапи.

Толку се грди, а сите ги носат – најпопуларните патики за оваа сезона >>

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed