Начинот на кој го држите вашиот мобилен го открива вашиот карактер

Научниците истражувале како луѓето ги држат своите телефони.

Фото: Today.line.me

ADVERTISEMENT

Ова се покажа дека директно ја одразува нашата личност. Постојат четири основни начини да го задржите телефонот и секој од нив има специфичен карактер. Ако го држете телефонот во едната рака и пишувате со палецот, тогаш вие сте организирани и дисциплинирани, секогаш знаејќи што е добро за вас и што е лошо. Повеќе сакате да зборувате отколку да слушате, но намерно нема да навредите некого. Може да разликувате вистинска љубов од преправање.

Ако го држете телефонот со двете раце и пишувате текст со палецот Покажува дека сакате заштита, барате грижа и внимание. Вие не сакате да покажувате чувства и затоа вашиот партнер може да чувствува недостаток на љубов. Ако го држете телефонот со двете раце, и користете два прста за бирање, вие честопати сте загрижени и се плашите.

Потребен ви е партнер кој 100% ќе ве разбере. Кога сте доверлива личност, презаситена е со самодоверба. Сакајте го избраниот со целото срце и лесно заборавете ги проблемите од минатото. Ако го  држите телефонот со едната рака и пишувате текст со показалецот од другата рака Имате тивко и избалансирано однесување. Подготвени сте да жртвувате сè за доброто на другите. Не ви се допаѓаат гужвите.. Простувате на грешките на вашите најблиски.

Facebook Comments
(Visited 187 times, 1 visits today)
Loading...