Мразам кога ги понижуваат децата! Ацo Пејовиќ прозборе за Ѕвездите на Гранд, но и за учеството на Цеца!

Искрено за реалните музички шоуа!

ФОТО: Ацо Пејовиќ / Инстаграм

Пејачот Ацо Пејовиќ истакна дека нема добро мислење за популарното шоу „Ѕвездите на Гранд“, но затоа ја пофали неговата колешка Светлана Цеца Ражњатовиќ која оваа сезона е дел од оваа шоу програма.

– Не ја следам таа програма, јас реални шоуа не сакам.Со цела почит но јас не можам да гледам како се омалаважуваат деца, тоа мене лично не ми се допаѓа не сакам да гледам. Драго ми е што Цеца влезе, таа е мое срце, ако таа се гледа во тоа, супер, рекол Аца Пејовиќ.

ФОТО: Ацо Пејовиќ / Инстаграм

Колку Цеца ќе заработи од Гранд? 

Светлана Цеца Ражнатовиќ е новиот член на жирито во „Ѕвездите на Гранд“ наместо Јелена Карлеуша.

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

Како што пишува курир.рс Цеца ќе добие хонорар од 200 000 евра за учеството во целата сезона и со тоа таа ќе биде најплатена.

Според пишувањата, Драган Стојковиќ Босанац добива 2000 евра по емисија, Ѓорѓе Давид 3000 евра, Вики и Ана Бекута по 2500 евра, Марија Шерифовиќ – 4500, додека пак Јелена Карлеуша од секоја емисија заработувала по 6000 евра.

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

Бидејќи една сезона има 40 емисии, Босанац заработува 80 000 евра, Ана и Вики по 100 000, Ѓорѓе Давид 120 000 евра, Шерифовиќ 180 000 евра, а Карлеуша 240 000 евра во сезона.

Цеца изјави дека нејзиниот хонорар е регулиран со договор по закон.

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

„Се е прецизно, многу детално, а секако дека данот ќе биде платен, како и за сите професионални ангажмани“, изјави Цеца.

Меѓутоа, по објавувањето на текстот колку заработуваат членовите од жирито, се огласи продукцијата со соопштение:

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

„Никој од членовите на жирито нема никаков договор за спомнатите хонорари, ниту пак ги добиваат“, велат од Гранд за курир.рс

Погледнете уште неколку фотографии:

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

ФОТО:Светлана Цеца Ражњатовиќ / Социјални мрежи

 

(Visited 9 times, 1 visits today)