“Ми чинеше милион долари” – Хју Џекмен добро го „закопа“ Рајан Ренолдс

Рајан Ренолдс и Хју Џекмен веќе некое време  „војуваат“  на социјалните мрежи.

Иако на сите им е јасно дека тие се всушност пријатели кои се шегуваат еден со друг, отакао станаа дел од екипата на X-Men Origins: Wolverine.

ADVERTISEMENT

Сега тие се договорија да снимат реклами и заеднички да ги промовираат. Ренолдс сними реклама за Laughing Man Coffee, додека Џекман за Aviation American Gin.

Ренолдс се пофали дека потрошил милиони долари за неговата комерцијална реклама, но кога ја погледна рекламата на Џекмен не му беше сеедно. Погледнете:

Facebook Comments
(Visited 58 times, 1 visits today)