Мамо, ни недостигаш: Маја Вукичевиќ со емоционална порака за нејзината почината мајка

Многу познати личности објавија фотографии на социјалните мрежи со своите мајки по повод на Светскито ден на мајките.

Меѓу ние е и нашата пејачка и новинарка Маја Вукичевиќ која ги разнежи своите пријатели и обожаватели со зборовите посветени на нејзината мајка која почина пред 18 години. Таа објави заедничка фотографија на која позира заедно со неа и со нејзиниот син Горазд, а под неа напиша:

ADVERTISEMENT

„Секогаш покрај мене, ми беше подршка и сила 💖 Беше совршена мајка и баба! Поминаа 18 години без твојата љубов и нежност… Ни недостигаш Мамо ❤️“

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed