Македонки во проѕирни фустани под кои НЕ носат ништо

Е ова е жешко

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев

На профилот на Тања Кокев се појавија неколку фотографии од наши манекенки во необично храбри модни изданија.

На едната од нив убавата манекенка носи фустан со транспарентен долен дел зачинет со реси и точки во горниот дел кој многу малку остава на фантазијата.

ADVERTISEMENT

Имено, креацијата со потписот на нашата позната дизајнерка го стави во преден план убавото тело на манекенката, а посебно падна во очи тоа што не носи градник.

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев

Манекенката смело позираше во ова провокативно издание, без срам покажувајќи ја магијата на женското тело.

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев

Во продолжение погледнете уште неколку интересни креации на една од нашите најпознати модни дизајнерки.

Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Фото: Инстаграм/ Тања Кокев
Facebook Comments
(Visited 98 times, 1 visits today)
Loading...