Огласи
Огласи 2
Наши ѕвездиХоливуд

Македонките го ОБОЖАВАА, а тој до уши ЗАЉУБЕН во актерка постара 10 години од него!

Огласи 3

Британскиот музичар Хари Стајлс наполни 27 години. Роден е на 1 февруари 1994 година во Редиќ и стана популарен како член на популарниот бенд One Direction. Пејачот кој во последно време се занимаваше и со глума никого не остава рамнодушен.

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

Од симпатично дете кое ја започна својата кариера во групата One Direction до неговите смели комбинации што никого не остави рамнодушен.

Кога се комбинираат талентот и убавиот изглед, успехот не може да изостане, а во случајот на Хари ова е многу точно.

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

Неговата песна ‘Watermelon sugar” го достигна врвот на топ-листите во август минатата година.

Неговиот љубовен живот отсекогаш го привлекувал вниманието на медиумите и фановите.

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

Од Луис Томлисон до Тејлор Свифт и до најновата врска со актерката Оливија Вајлд, која е 10 години постара од него.

Тие се запознаа на снимањето на филмот што го режира, а некои Американци изјавуваат дека го оставила сопругот, комичарот Џејсон Судекис, поради пејачот.

 

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

 

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

 

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

 

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

 

ФОТО: Хари Стајлс / Инстаграм

Маркетинг

Поврзано

Back to top button