Лавот цврсто стои на земја и кога времето ќе стане тешко

Сите знаат дека е потребно многу за Лавот да се спушти на земја.

Потребно е многу за да го импресионирате Лавот, па ако сакате негово воодушевување мора малку да се намачите.Некои го нарекуваат тврдоглав, а други ќе кажат дека е цврст. Лавот е во состојба да остане силен кога времето ќе стане тешко и нема да ги загрози своите уверувања дури и ако влоговите е висока.

Да се биде Лав значи дека сте многу силен знак. Зрачите со енергија, сила и љубов.Ако се чувствувате лошо и ви треба сериозна мотивација, можете да сметате на Лавот кога ви е најпотребен!

ADVERTISEMENT

Лавот знае да ги премине границите на нормалното однесување и може буквално да смета дека тој, заедно со неговото семејство и пријателите го сочинуваат центарот на универзумот. Сепак тој  има многу големо срце, поради што луѓето во неговиот круг имаат тенденција да му „прогледаат низ прсти“.

Facebook Comments
(Visited 193 times, 1 visits today)