Куче по една година го виде својот омилен пријател – неговата реакција е непроценлива

Бабу е куче од расата Мопс кој го обожава братот на својот сопственик, но ова семејство не го видело скоро цела година омилениот гостин кој одлучи да ги изненади.

Тој се сокрил под чаршавот  за да ја види реакцијата на Бабу. Кучето беше нестрпливо и многу збунето, но во исто време возбудено бидејќи чувствуваше дека неговиот омилен гостин е во близина.

ADVERTISEMENT

Тој го душна, но не беше сигрен дали е тоа тој. Барајќи го, го виде неговиот телефон, а и трпеливоста почна да се намалува. Наскоро, тие одлучија да ја скратат болката и да му покажат каде се крие личноста што ја сака толку многу, па на неговата возбуда и среќа немаше крај.

Facebook Comments
(Visited 16 times, 1 visits today)